ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Η Φιλαρμόνια είναι μια πολύ υψηλής στάθμης συμφωνική ορχήστρα που μπορεί να εκτελεί κάθε είδους μουσική, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες. Ερμηνεύει έργα του διεθνούς κλασικού ρεπερτορίου, αλλά και σύγχρονα, αγαπημένα Ελληνικά και ξένα τραγούδια, διασκευασμένα για συμφωνική ορχήστρα.


Ταυτόχρονα, είναι ευέλικτη και μπορεί εύκολα να οργανώσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός ειδικών προδιαγραφών πολιτιστικού/καλλιτεχνικού γεγονότος.


Η ορχήστρα μας έρχεται να σας κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη πρόταση που στόχο θα έχει την ψυχαγωγία των πελατών – φιλοξενούμενών. Με βραδιές μουσικής απόλαυσης υπό μορφή συναυλίας και με γνωστά έργα κλασικού ρεπερτορίου ή με αγαπημένη μουσική και τραγούδια.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στα παιδιά και τις οικογένειες που φιλοξενείτε στο ξενοδοχείο σας. Μια ευχάριστη παιδική παράσταση με ποιοτική μουσική, τραγουδιστές, χορωδούς και ηθοποιούς ή μια γνωριμία με τη γοητεία της μουσικής.


Μια τέτοια παραγωγή που θα περιλαμβάνει μία συναυλία Παρασκευή, μία συναυλία Σάββατο και ένα παιδικό πρόγραμμα Κυριακή πρωί μπορεί να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο σας στους επισκέπτες του.


Η υπηρεσία αυτή θα αναδείξει το Ξενοδοχείο σας ως φορέα με ευρύτερη και πολυδιάστατη δράση, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μία επιπλέον upselling υπηρεσία στο κοινό σας, εφόσον αποφασίσετε να έχει κόστος συμμετοχής για τους πελάτες σας.

H επιλογή του προγράμματος θα προκύψει κατόπιν συνεννοήσεως όπως επίσης και οι οργανωτικές και οικονομικές προϋποθέσεις μιας τέτοιας συνεργασίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας και να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας!


κα Τζωρτζίνα Μερεντίτη

+30 6982 - 901813


Υποχρεωτικό Πεδίο Λάθος email
Υποχρεωτικό Πεδίο Λάθος email
Υποχρεωτικό Πεδίο
Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς
Μας συγχωρείτε, το μήνυμά σας δεν εστάλει. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.