ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS


Η Φιλαρμόνια είναι μια πολύ υψηλής στάθμης συμφωνική ορχήστρα που μπορεί να εκτελεί κάθε είδους μουσική, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες. Ερμηνεύει έργα του διεθνούς κλασικού ρεπερτορίου, αλλά και σύγχρονα, αγαπημένα Ελληνικά και ξένα τραγούδια, διασκευασμένα για συμφωνική ορχήστρα.


Ταυτόχρονα, είναι ευέλικτη και μπορεί εύκολα να οργανώσει και να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός ειδικών προδιαγραφών πολιτιστικού/καλλιτεχνικού γεγονότος.

Ένα εταιρικό γεγονός που εμπλουτίζεται από τη συμμετοχή μιας συμφωνικής ορχήστρας αποκτά άλλες διαστάσεις και ανεβαίνει σε ένα διαφορετικό ποιοτικό επίπεδο.


Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών συμμετέχει σε εταιρικά events (μέχρι τώρα έχουμε συνεργαστεί με την Εθνική Τράπεζα και με το Θεραπευτήριο Υγεία) όπως και παράλληλα δημιούργησε τρία διαφορετικά concept εταιρικών events τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για λογαριασμό των εργαζομένων σας και των οικογενειών τους.

Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας την επιλογή του προγράμματος που θα αφήσει τις θετικότερες εντυπώσεις για το σύνολο της εκδήλωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας και να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας!


κα Τζωρτζίνα Μερεντίτη

+30 6982 - 901813


Υποχρεωτικό Πεδίο Λάθος email
Υποχρεωτικό Πεδίο Λάθος email
Υποχρεωτικό Πεδίο
Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς
Μας συγχωρείτε, το μήνυμά σας δεν εστάλει. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.